Jan Timmermans (58) uit Maasbree heeft woensdagavond een Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau gekregen uit handen van burgemeester Wilma Delissen. Het lintje werd uitgereikt tijdens de opening van het vastelaovesseizoen van Carnavalsvereniging D’n Hab.

Timmermans kreeg de onderscheiding voor zijn werk als vrijwilliger bij Kindervakantiewerk Maasbree en Carnavalsvereniging D’n Hab te Maasbree. Hij was onder andere prins carnaval en tweemaal adjudant. Hij is ook redacteur van het Carnavalsboek Maasbree. Verder is hij actief voor de ‘Áod Prinse Kompenie’, secretaris en voorzitter van Motorclub GTM te Maasbree en hij was jeugdleider en scheidsrechter van Voetbalvereniging MVC ’19 te Maasbree.

Daarnaast is Timmermans lid van de Technische Commissie van de Truck Run te Horst, helpt hij bij het onderhoud van de Kapel Veldkruis Schoorveld. Tevens is hij actief als verkeersregelaar, is hij dertig jaar bloeddonor en meer dan dertig jaar hulpsinterklaas voor diverse organisaties en groepen.

Jan Tim namens KVW van harte gefeliciteerd.

Lintje Jan Timmermans

 

Bron tekst: Omroep P&M

Foto: Burgemeester Delissen