Naar aanleiding van het bericht over het verplaatsen van de KVW week delen wij hierbij de meest gestelde vragen en antwoorden. Daarnaast nog een persoonlijke boodschap van onze hoofdleider Tonny.

Afgelopen dinsdag heeft de overheid de maatregelen verlengd in de strijd tegen het coronavirus, waaronder een langer verbod op evenementen. Als gevolg daarvan zal de KVW week verplaatst worden naar 2021. KVW staat voor samen spelen, plezier maken en elkaar een helpende hand bieden. Het is een feest waar het hele dorp bij elkaar komt. Kindervakantiewerk Maasbree is groot geworden vanuit de kracht van het dorp, het samen zijn. En juist het onbezorgd in een groep samen zijn, is de komende tijd nog niet mogelijk vanwege het coronavirus.

KVW Maasbree legt de voorbereidingen voor één maand stil.

Dit betekent onder andere dat de figurantenavonden worden verplaatst naar 15 mei.

Zoals de meesten van jullie vorig jaar gemerkt hebben, waren er ontzettend veel hopperopgaves. Wij zijn heel blij met het enthousiasme in deze doelgroep! Vanwege het grote aantal hebben wij toch moeten besluiten om vooraf een splitsing te maken en 2 groepen te creëren.

Spelregels leidingopgave KVW 2020 - DIGITAAL

De leidingopgave van KVW 2020 zal dit jaar digitaal worden gehouden en start op vrijdag 27 maart om 20:30 uur. Hieronder staan de spelregels om als leid(st)er deel te kunnen nemen. Opgeven kan tot en met zondag 29 maart 12:00 uur.