Er is tijdens KVW weer van alles blijven liggen, veel handdoeken maar ook sokken, onderbroeken en zelfs zwembroeken.

Alle gevonden voorwerpen van KVW 2019 zijn op onderstaande momenten op te halen in het Mafcentrum. Na 16 augustus zullen alle overgebleven spullen naar een goed doel gaan.

Gevonden voorwerpen zijn te bekijken op:

  • dinsdag 6 augustus van 19:30 - 22:00 uur
  • woensdag 7 & 14 augustus van 10:00 - 19:00 uur
  • vrijdag 9 & 16 augustus van 10:00 - 16:00 uur. 
  • maandag 12 augustus van 10:00 - 16:00 uur.

 

Vanwege de forse regenbuien van gistermiddag/avond is de locatie van het theater op zaterdag gewijzigd.

De voorstelling voor Bsg. 2-3-4 zal plaaatsvinden in de sporthal (ipv op de Beukenstraat). Het is hier voor ouders NIET mogelijk om te komen kijken.

De rest van het programma blijft ongewijzigd.

    

Gezamenlijk besluit: KVW en Ossefeesten vinden vanaf 2020 plaats in de eerste twee weken van de zomervakantie.

De organisaties van KVW Maasbree en De Ossefeesten maken bekend vanaf 2020 de beide evenementen naar voren te halen; het wordt de aftrap van de zomervakantie in Maasbree. Met op de maandag na de laatste schooldag (van het basisonderwijs) het startschot van ‘Kingerverkansiewerk’, de daaropvolgende zaterdag opent de feesttent van Ossefeesten haar deuren.

Wat dacht jij dat het thema van KVW 2019 ging worden? Je ziet het in onderstaande introductiefilmpjes 🎦, elke dag een filmpje (van maandag tot zondag).

Het is weer bijna zover, over 17 dagen start het spektakel weer. Over 2 weken zit de folder bij het huis aan huis blad. Dat wil zeggen: KVW Maasbree gaat weer bijna van start! Het thema wordt bekend, de groepen zijn klaar en de activiteiten zijn afgerond. Als onze vrijwilligers staan te popelen om aan het werk te gaan. We gaan er weer met zijn allen een avontuurlijke en spannende week van maken.