Het is weer bijna zover, over 17 dagen start het spektakel weer. Over 2 weken zit de folder bij het huis aan huis blad. Dat wil zeggen: KVW Maasbree gaat weer bijna van start! Het thema wordt bekend, de groepen zijn klaar en de activiteiten zijn afgerond. Als onze vrijwilligers staan te popelen om aan het werk te gaan. We gaan er weer met zijn allen een avontuurlijke en spannende week van maken.

De kinderopgave is in volle gang, blijf na het invullen van het opgaveformulier wel uw mailbox in de gaten houden. U ontvangt van ons een officiele opgavebevestiging met hierin alle ingevulde informatie. Controleer deze dan ook goed en geef eventuele foutjes aan ons door. De opgave is niet bij ons ontvangen als u na 48 uur geen bevestiging heeft gehad.

Spelregels leidingopgave KVW 2019

De leidingopgave van KVW 2019 is op vrijdag 29 maart om 20:30 uur in het Mafcentrum. Hieronder staan de spelregels om als leid(st)er deel te kunnen nemen.

Vanaf maandag 25 februari gaat de kinderopgave van start. Opgeven kan via onze site: www.kvw-maasbree.nl. Het opgeven kan tot en met 24 maart, hierna zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. De opgave zal ook via basisscholen in Maasbree worden aangekondigd.

Er is tijdens KVW weer van alles blijven liggen, veel handdoeken maar ook sokken, onderbroeken en zelfs zwembroeken.

Alle gevonden voorwerpen van KVW 2018 zijn op onderstaande momenten op te halen in het Mafcentrum. Na 17 augustus zullen alle overgebleven spullen naar een goed doel gaan.

Gevonden voorwerpen zijn te bekijken op:

  • dinsdag 7 augustus van 19:30 - 22:00 uur
  • woensdag 8 & 15 augustus van 10:00 - 19:00 uur
  • vrijdag 10 & 17 augustus van 10:00 - 16:00 uur.