Spelregels leidingopgave KVW 2018

De leidingopgave van KVW 2018 is op vrijdag 23 maart om 20:30 uur in het Mafcentrum. Hieronder staan de spelregels om als leid(st)er deel te kunnen nemen.

De kinderopgave is in volle gang, blijf na het invullen van het opgaveformulier wel uw mailbox in de gaten houden. U ontvangt van ons een officiele opgavebevestiging met hierin alle ingevulde informatie. Controleer deze dan ook goed en geef eventuele foutjes aan ons door. De opgave is niet bij ons ontvangen als u na 48 uur geen bevestiging heeft gehad.

Vanaf woensdag 14 februari gaat de kinderopgave van start. Opgeven kan via onze site: www.kvw-maasbree.nl. Het opgeven kan tot en met 14 maart, hierna zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. De opgave zal ook via basisscholen in Maasbree worden aangekondigd.

Wil je nog een keer nagenieten van alles wat er tijdens KVW 2017 heeft plaatsgevonden?

Lees in het themaboek alles nog een keer terug, bekijk de foto's van afgelopen jaar of bekijk alvast 3 filmpjes die gedurende de KVW week door het media team zijn gemaakt. (opening - kleine bos - grote bos)

KVW 2017 is al weer afgelopen, de Hoofdleiding van het KVW gaat al weer snel aan de slag met KVW 2018.

Deze week worden de laatste spullen nog opgeruimd en dan volgen alle evaluatie's waarna de eerste voorbereidingen voor KVW 2018 al zullen starten. KVW 2018 zal plaatsvinden van maandag 30 juli tot en met zaterdag 4 augustus 2018.

Opgave KVW 2018

Ook dit jaar kunt u uw kinderen via de website opgeven voor Kingerverkansiewerk.

Klik hier