Er is tijdens KVW weer van alles blijven liggen, veel handdoeken maar ook sokken, onderbroeken en zelfs zwembroeken.

Alle gevonden voorwerpen van KVW 2018 zijn op onderstaande momenten op te halen in het Mafcentrum. Na 17 augustus zullen alle overgebleven spullen naar een goed doel gaan.

Gevonden voorwerpen zijn te bekijken op:

  • dinsdag 7 augustus van 19:30 - 22:00 uur
  • woensdag 8 & 15 augustus van 10:00 - 19:00 uur
  • vrijdag 10 & 17 augustus van 10:00 - 16:00 uur. 

 

Vanwege de verwachte warmte van zaterdag zijn er op zaterdag een aantal locaties aangepast.

De afsluiting vindt plaats op de Vlasbemt ipv de parkeerplaats tussen de scholen. Ook is daarom de route van de optocht aangepast. Tevens is de activiteit voor de Bsg. 5 t/m 8 ook qua locatie gewijzigd naar de Vlasbemt (i.p.v. Beukenstraat). Samengevat:

  • Activiteit Bsg. 5 t/m 8 vindt plaats op de Vlasbemt.
  • Route optocht is gewijzigd, opstellen Heierveldlaan (basketbalveld). Route: Boschlaan, Vlasbemt, Erckelentsgoed, Waertsgoed, Spiekergoed, Vlasbemt, Dormansgoed.
  • De afsluiting vindt plaats op de Vlasbemt.
  • De tijden van het programma blijven gehanteerd.

{fcomment}

 

Vandaag (maandag 30 juli) is onze Ton (Trepels) geridderd, hij heeft een Koninklijke Onderscheiding als Lid in de Orde van Oranje-Nassau mogen ontvangen uit handen van Loco-Burgemeester Roland van Kessel.

Ton is 45 jaar al betrokken als vrijwilliger bij KVW Maasbree waarvan 34 jaar als Hoofdleidinger. Daarnaast is Ton vrijwillig betrokken bij diverse organisaties waaronder de Verkeerstuin, Vorkmeer en De Eierjonge.

Ton stopt na 34 jaar als bestuurslid maar blijft wel vrijwillig actief voor KVW Maasbree. Vanwege zijn jarenlange vrijwillige inzet heeft de Hoofdleiding van KVW een aanvraag tot een onderscheiding ingediend welke vandaag is uitgereikt. (zie onderstaande voor de foto's)

Tik, Tak, Tik, Tak, wat hoor ik daar,  Peter Pan? Wat is er nu weer aan de hand in Maasbree?

Wil je weten wat er gebeurt is, bekijk dan onderstaande filmpjes.

{fcomment}

Vanaf vandaag kleurt Maasbree KVW, de vlaggen mogen uit. Help ons mee om in de KVW stemming te komen en hang de KVW vlag mee uit.