Er is tijdens KVW weer van alles blijven liggen, veel handdoeken maar ook schoenen, sokken en zelfs zwembroeken.

Alle gevonden voorwerpen van KVW 2017 zijn op onderstaande momenten op te halen in het Mafcentrum. Na 18 augustus zullen alle overgebleven spullen naar een goed doel gaan.

Gevonden voorwerpen zijn te bekijken op:

  • dinsdag 8 augustus van 19:30 - 22:00 uur
  • woensdag 9 & 16 augustus van 10:00 - 19:00 uur
  • vrijdag 11 & 18 augustus van 10:00 - 16:00 uur. 

 

KVW 2017 is al weer afgelopen, de Hoofdleiding van het KVW gaat al weer snel aan de slag met KVW 2018.

Deze week worden de laatste spullen nog opgeruimd en dan volgen alle evaluatie's waarna de eerste voorbereidingen voor KVW 2018 al zullen starten. KVW 2018 zal plaatsvinden van maandag 30 juli tot en met zaterdag 4 augustus 2018.

De 5xElftelingbrunch zal over een klein half uur beginnen in de sporthal. Helaas laat de capaciteit van de sporthal het niet toe om naast meer dan 500 kinderen en hun groepsleiding ook nog ouders toe te laten. We rekenen op uw begrip.

Aansluitend bent u natuurlijk van harte welkom om de kinderen toe te juichen en te zwaaien tijdens de optocht en vervolgens samen met ons dit KVW af te sluiten.

Als gevolg van de regen is er besloten om zowel de opening als de 5xElftelingbrunch vandaag in de sporthal te laten plaatsvinden.

Blijf ons volgen op Facebook en de website om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Beste ouders, vandaag zijn in de bossen door onze EHBO posten bij een aantal kinderen kleine teken verwijderd. Het is belangrijk dat alle kinderen thuis nog een keer goed op teken gecontroleerd worden. Klik hier voor de folder "Een teek? Pak 'm beet!"